Betalen – Tandartsenpraktijk Stadshart Amstelveen – Amstelveen
Tandartsenpraktijk Stadshart Amstelveen

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Uw zorgrekening

Tandartsfactuur uitgelicht bekijken (pdf, 15.1MB)

U ontvangt de facturen voortaan "Anders"!

Ons debiteurenbeheer wordt verzorgd door mijnAndersnota.nl. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. Indien gewenst dient mijnAndersnota.nl. De factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van www.MijnAndersNota.nl ontvangt u per e-mail, of - indien gewenst - per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen. Ook kunt u daarop uw juiste (aders)gegevens invullen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van mijnAndersnota.nl, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt. Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u eenvoudig uw factuur inzien en direct betalen via iDEAL. Op de www.MijnAndersNota.nl heeft u inzicht in al uw facturen en vindt u een aantal veel gestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiƫntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Anders Medical Factoring